Estetyczne stoiska do produkcji francuskich naleśników oraz przemiła obsługa sprawi, że wydarzenie zagości na długo w pamięci jego uczestników. Atrakcja jest dostępna zarówno na imprezach plenerowych, jak i wewnątrz pomieszczeń. Naleśniki cieszą się doskonałym zainteresowaniem podczas targów wystawienniczych, imprez firmowych, konferencji, akcji promocyjnych.
Każde stoisko z naleśnikami francuskimi zostało poddane indywidualnej kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej i posiada pozytywną decyzję dopuszczającą do prowadzenia mobilnej działalności gastronomicznej.
Posiadamy dokumentację z zakresu Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) i Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP). Wszystkie procesy m.in przechowywania, produkcji, transportu żywności, a także mycia i dezynfekcji sprzętu zostały poddane kontroli i posiadają decyzję zatwierdzającą Sanepidu.
Co wchodzi w skład usługi:
-
wynajęcie maszyn gastronomicznych do komercyjnej produkcji naleśników francuskich,
-
wynajęcie wózków gastronomicznych,
-
wysokiej jakości składniki,
-
owoce świeże i owoce w żelu (banany, truskawki, wiśnie)
-
krem Nutella i polewy,
-
profesjonalna obsługa stoiska w ustalonych godzinach,
-
zastawę jednorazową, serwetki,
-
transport, montaż, demontaż.
Model współpracy
Naleśniki francuskie są wydawane nieodpłatnie uczestnikom wydarzenia.
Cena dotyczy wynajęcia 1 stoiska wraz z obsługą w wybranym zakresie godzin i porcji na terenie Warszawy.
A oto jak wygląda cały proces tworzenia naleśników:
Oferta i podane ceny mają jedynie charakter informacyjny i nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu Art. 66par.1 Kodeksu Cywilnego. AMBASADA ROZRYWKI zastrzega sobie prawo do zmiany cen oraz warunków opisywanych na niniejszej stronie usług. Zmiany te mają wówczas charakter wiążący.